KONTROLLANSVARIG SÄLEN

Letar du efter en kontrollansvarig Sälen så har du kommit rätt! Vi har flera kollegor som kan ta sig an ditt uppdrag i Sälen med omnejd.

Vår expertis sträcker sig över alla typer av byggnationer, oavsett om det handlar om bostäder, kommersiella byggnader eller industriella projekt.

Sälen@sverigeskontrollansvarig.se
Kungsgatan 64

111 22 Stockholm

⭐ 4.9 av 5.0 i kundomdöme

från fler än 1 600 kunder

Kontrollansvarig-stockholm

vad gör en kontrollansvarig Sälen?

Som kontrollansvariga (enligt PBL kap 10 § 11) erbjuder vi en rad tjänster för att säkerställa att ditt byggprojekt håller högsta kvalitet och uppfyller alla lagstadgade krav.

Våra tjänster inkluderar:

  1. Upprättande av kontrollplan: Vi hjälper dig att skapa en detaljerad kontrollplan för ditt byggprojekt.
  2. Övervakning av kontrollplan: Vi säkerställer att kontrollplanen följs noggrant under hela byggprocessen.
  3. Övervakning av lagar och villkor: Vi övervakar att alla gällande lagar, bestämmelser och villkor för byggåtgärderna följs.
  4. Hantering av avvikelser: Vid eventuella avvikelser informerar vi byggherren och vid behov meddelar vi byggnadsnämnden.
  5. Närvaro vid tekniska samråd och besiktningar: Vi är närvarande vid alla tekniska samråd, besiktningar och andra kontroller samt vid byggnadsnämndens arbetsplatsbesök.
  6. Dokumentation av arbetsplatsbesök: Vi dokumenterar alla våra arbetsplatsbesök och noterar observationer som kan vara värdefulla för utvärderingen inför slutbeskedet.
  7. Utlåtande för slutbesked: Vi avger ett utlåtande till byggherren och byggnadsnämnden som underlag för slutbesked.

VAD KOSTAR EN KONTROLLANSVARIG SÄLEN?

Mindre projekt

börjar från
18 000 kr
Carport/Garage/Attefallshus

Tillbyggnad

börjar från
16 000 kr
Tillbyggnad av sovrum/badrum

Komplexa projekt

börjar från
40 000 kr
Flerbostadshus, industrier samt anläggningar

DU OCH DITT PROJEKT ÄR TRYGGT MED OSS

Sveriges kontrollansvariga är din hjälpande hand för kontrollansvariga över hela landet
Sveriges kontrollansvariga är din hjälpande hand för kontrollansvariga över hela landet
Medlemmar i SBR Kontrollansvarig
Sveriges kontrollansvariga är din hjälpande hand för kontrollansvariga över hela landet
Sveriges kontrollansvariga är din hjälpande hand för kontrollansvariga över hela landet
sverigeskontrollansvariga
sverigeskontrollansvariga
Sveriges kontrollansvariga är din hjälpande hand för kontrollansvariga över hela landet
Sveriges kontrollansvariga är din hjälpande hand för kontrollansvariga över hela landet.

Blev rekommenderad utav en bekant att kontakta Sveriges Kontrollansvariga. Prisbilden var något högre än andra företag, men vi ångrar oss inte en sekund. Vi har fått hjälp hela vägen. Laszlo är väldigt duktig på att förklara så man förstår hela processen!

Lennart J.
Helsingborg

Jag är glad att jag hittade SKA i denna djungel av regelverk och krav från kommunen. Varje person jag var i kontakt med var enkel att prata med och förklarade på ett sätt som vi förstår som bygger för första gången. Rekommenderas!

Denise A.
Stockholm

Väldigt bra service, snabbt och hög kvalitet. Femstjärnigt bemötande. Jag hade många frågor under projektet men det var inga problem eftersom min ka alltid svarade snabbt på mail och telefon. Jag ska bygga ett garage nästa år och kommer anlita igen.

kontrollansvarig-ashot
Ashot H.
Kungsbacka

När behöver du en kontrollansvarig?

En kontrollansvarig behövs vid olika typer av bygg- och anläggningsprojekt. Enligt Plan- och bygglagen (PBL) i Sverige är det obligatoriskt att utse en kontrollansvarig för vissa typer av byggprojekt. Huvudsyftet med en kontrollansvarig Sälen är att säkerställa att byggprojektet uppfyller de krav och regler som fastställts i PBL och övriga föreskrifter.

Exempel på projekt när det krävs en certifierad kontrollansvarig Sälen?

– Nybyggnation av enbostadshus

– Tillbyggnad av enbostadshus

– Ombyggnad och större renovering av enbostadshus

– Ändring av planlösning, tekniska installationer, brandskydd eller ändrad användning

En kontrollansvarig ska vara en oberoende part som ansvarar för att kontrollera att byggprojektet genomförs enligt gällande lagstiftning och bestämmelser. Den kontrollansvarige ska vara kompetent och ha tillräcklig erfarenhet för att kunna utföra sina uppgifter på ett korrekt sätt.

Kontrollansvaret omfattar att utföra olika kontroller och besiktningar under olika faser av byggprojektet. Den kontrollansvarige ska också se till att dokumentationen upprätthålls och att eventuella avvikelser eller brister åtgärdas.

Det är byggherrens ansvar att utse en kontrollansvarig och informera kommunen om denne. Kontrollansvaret är viktigt för att säkerställa att byggprojektet följer de regler och krav som är nödvändiga för att säkerställa en trygg och hållbar byggprocess.

VILKA PROJEKT PÅGÅR I Sälen?

Att anlita en kontrollansvarig är en central del i alla byggprojekt. Vi står redo att hjälpa dig om du söker kontrollansvarig i Sälen. Vi bistår både privatpersoner och företag som söker trygghet och expertis genom hela byggprocessen. Våra certifierade kontrollansvariga har alla lång erfarenhet och är registrerade hos Boverket. Vi kan assistera dig genom hela byggprocessen, från upprättande av ritningar och bygglovsansökan och andra tillstånd till slutfört projekt.

Projekt inom stadsutveckling i Sälen
Sälen förbereder inför framtiden med en mängd små och stora projekt inom stadsutveckling.

Nybyggnad av bostäder mellan Tandådalen och Hundfjället
För dig som letar efter boende eller kommersiella möjligheter i Sälen, håll ett öga på utvecklingen mellan Tandådalen och Hundfjället. Här planeras en tätare bebyggelse med möjlighet för handel och restauranger. Stjärnvägen kommer att utvecklas till ett attraktivt och tryggt gångstråk, där du har nära till allt du behöver.

Nybyggnad av bostäder i Lima
Om du letar efter permanentboende i Sälenområdet, bör du hålla utkik efter det nya bostadsprojektet i Lima. Detta projekt tar även hänsyn till en eventuell framtida järnvägsdragning, vilket gör det till en långsiktigt hållbar investering.

För dig som är intresserad av kommersiella investeringar i Sälen, kommer det snart nya möjligheter. Planer finns på att bygga en ny restaurang och en skidshop, vilket kommer att ytterligare förhöja områdets attraktionskraft.

Utbyggnad av lager i Malung
För företag som behöver mer lageryta någonstans i Sälen med omnejd kommer det snart en lösning i Malung. En ny detaljplan syftar till att utöka elverkets fastighet, vilket kommer att skapa mer utrymme för lager och eventuella framtida byggnationer.

Sanering av mark och älvbotten i Malung
Hållbarhet och miljö är viktiga aspekter i alla byggprojekt. I Malung planeras en omfattande sanering av förorenad mark och älvbotten. Detta projekt kommer att delas upp i flera delprojekt för att göra det mer överskådligt.

Read more

Vilka är vi?

Sveriges Kontrollansvariga startades under 2020 för att hjälpa privatpersoner hitta en erfaren och professionell kontrollansvarig som har en lokal anknytning. Vi har idag kontrollansvarig över hela Sverige som arbetar på ett strukturerat sätt och har erfarenhet utav just din kommun.

248+

Avslutade projekt

4.9

av 5.0 i kundomdöme

Laszlo Toth

Grundare och kundansvarig

LÅT OSS SÄTTA IGÅNG DIREKT